Våra Evenemang

Vi anordnar flera evenemang i Bagaregården som är öppna för alla. Vårt mål? Att vi ska kunna skapa ett mer aktivt och socialt samhälle genom våra evenemang. Välkommen du med.

Brännbollsturnering

Tillsammans för Bagaregården presenterar sitt första sommarevent. Brännbollsturnering för stora och små samt picknick.

Bagaregårdens Village Fête

Vi firar nationaldagen i gemenskapenstecken med en klassisk granskapsfest i brittisk anda och vi bjuder in hela staden att fira med oss!

Påskbrasa 2019

På Påskafton ordnar vi en traditionell påskbrasa på Ånäsfältet i Bagaregården. Förr tände man för att skrämma bort påskkärringar som var på väg från eller till Blåkulla, men nu tänder vi för gemenskap i stadsdelen.

Gemensam plantering

Vi vill bjuda in alla som vill göra våra grönområden lite finare till en gemensam plantering på Ånäsfältet. När våren anländer kommer vi alla glädjas av hundratals dansande påskliljor i vinden.

Bagaregården Big Screen

Välkommen till en mysig sommarkväll tillsammans mitt i charmiga Bagaregården. Ta med dig familj och vänner och upplev en riktig storskärm under bar himmel.

Grannpromenad – wijkwandeling

Finns det en trasig gunga i lekparken, saknar du soptunnor längs din promenadsträcka med hunden eller finns det ett potthål i vägen som behöver fixas? Kom med på en wijkwandeling med oss!