Frågor och Svar

När är Promenadloppisen i Bagaregården?
Alltid andra lördagen i juni.

Vilken tid börjar/slutar loppisen?
kl 11-16 (efter kl 16 gäller inte tillståndet.)

Kostar det något att delta?
Nej, det är gratis.

Måste man anmäla sig i förväg?
Nej, ingen föranmälan krävs men det är bra om du berättar om din loppis på vår hemsida för att du ska finnas med på vår loppiskarta.

Jag bor inte i Bagaregården, får jag vara med ändå?
Javisst! Vi har ett begränsat antal platser på vår bakluckeloppis på Ånäsfältet. En plats kostar 100kr – Du kan anmäla dig här.

Var får jag stå?
På lämplig trottoar eller annan lämplig yta i Bagaregården. Tanken är att bordet ska ställas på trottoaren utanför den egna lägenheten eller huset. På så sätt undviks transportbekymmer och loppisen sprids över hela stadsdelen. Tänk på att

• Använda sunt förnuft. Ej på trottoar utanför butik eller på privat mark.
  • Stå inte i vägen för trafiken!
  • Fri passage måste lämnas på trottoarerna, 2 meter räknat från vägskyltarna. Sprid ut er!
  • Minst 20 meter från hållplatser för kollektivtrafik.

Kan jag hyra bord och klädställningar?
Nej, tyvärr har vi inga bord att låna ut.

Vem städar?
Var och en är sin egen arrangör och städar upp efter sig.

Vad gör jag med mina osålda saker?
Om du vill skänka något tar du själv kontakt med någon frivilligorganisation. Om du vill slänga något kan du göra det genom att åka till Alelyckans återvinningspark. Eller ta med dig dina saker hem. Inget får finnas kvar när loppisen är slut. OBS!! Återvinningsplatserna runtom i Bagaregården får ej användas för att slänga saker eller matavfall! Endast återvinningsmaterial.

Jag tänker shoppa loss – finns det bankomater i Bagaregården?
Nej, närmaste bankomat finns på Redbergsvägen. Vi rekommenderar alla arrangörer att ta emot betalningar med Swish eller Betalkort. Tar med dig plånboken och mobilen.

Vem arrangerar evenemanget?
Bagaregårdens Förening

Var hittar jag information?
Följ oss på Facebook! Vi heter Bagaregårdens Förening.

Jag har bil. Var kan jag parkera?
Ta inte bilen till Bagaregården. Åk kollektivt istället. Det är begränsad med parkeringsplatser i Bagaregården

Hur funkar kollektivtrafiken under Promenadloppisen?
Kollektivtrafiken fungerar som vanligt under loppisen. Närmaste hållplatser är Redbergsplatsen, Stockholmsgatan och Ejdergatan.

Gå med i vårt Facebook grupp för utställare.

Dela vårt evenemang på Facebook med vänner och familj.

Varmt välkomna till Bagaregården!