Nu har vi bytt namn till Bagaregårdens Förening

För att bättre avspegla att vi är en stadsdelsförening har vi valt att byta namn från Tillsammans för Bagaregården till Bagaregårdens Förening.  Vi anser att det nya namnet bättre avspeglar vår roll som stadsdelsförening i Bagaregården. Innehållet är fortfarande det samma, bara nu i en ny och snyggare förpackning!

Vi vill samtidigt passa på att göra lite reklam för våra kommande evenemang:

• I vår ser vi fram emot vår tredje påskbrasa
  • I juni blir det premiär för stadsdelens första promenadloppis
  • Första söndagen i juni kommer vi även arrangera vår tredje grannpromenad (Wijkwandeling)

Vi hoppas att du som bor i Bagaregården (eller i resten av staden) uppskattar vår verksamhet. Nu undrar du säkert hur du själv kan bidra till att skapa trivsel i stadsdelen, vilket är förvånansvärt enkelt:

• Du kan bli medlem superenkelt genom att klicka här.
  • Du kan komma och hjälpa till vid något av våra arrangemang. Att hjälpa till är både enkelt och roligt. Vi är ett glatt gäng människor men ser gärna att vi blir fler. Inget bidrag är litet nog, just nu behöver vi framför allt frivilliga som kan hjälpa till under påskafton med påskbrasan. Kontakta oss via mail: oss@bagaregardensforening.se

Oavsett är du välkommen på våra arrangemang, vi syns i vår!