Bagaregårdens Egnahems Förening

Stöd Bagaregårdens Egnahemsförening genom medlemsskap och deltag i dess arbete för ett vackert och välordnat egnahemssamhälle.

Detta citat kan vi verkligen skriva under på. För 73 år sedan kunde man stötta sin lokala stadsdelsförening för bara en krona. Det lokala engagemanget för Bagaregården är lika viktigt nu som det var 1945.

I arkivet hittade vi denna intressanta publikation från Bagaregårdens trettioårs jubileum. Publikationen är en fascinerande tidsresa som ger inblick i dåtidens vardag i Bagaregården.

I vår ambition att göra Bagaregårdens unika historia mer tillgänglig väljer vi att dela materialet här på vår hemsida. Ladda ner PDF:n här – Bagaregårdens Egnahemsområde – 30års publikation 1915-1945