Bagaregårdens första wijkwandeling

Finns det en trasig gunga i lekparken, saknar du soptunnor längs din promenadsträcka med hunden eller finns det ett potthål i vägen som behöver fixas? Kom med på en wijkwandeling med oss!

Varje kvartal, samlar vi grannar och närboende för att ta en wijkwandeling. En grannpromenad. Tillsammans promenerar vi runt och diskuterar åtgärder som behövs i området. Vem som helst får delta och alla har rätt att komma med förslag.

Vi träffas kl. 14, söndag, 2:a december på gräsmattan framför Nordengården, Stockholmsgatan 16. Vi kommer servera kaffe och kaka för de som deltar i promenaden! Anmäl dig gärna till vår Facebook evenemang för uppdateringar.

Häng med!

Wijkwandeling är ett hollandskt koncept – istället för att en enskild person behöver lyfta och driva ett problem i vårt närområde kan man göra det tillsammans. Ett roligt och effektivt sätt att förbättra Bagaregården.