Bagaregården Big Screen

Bagaregårdens första utomhusbio överträffade våra förväntningar. Aldrig har vi haft så stort intresse för ett evenemang, Över 1400 personer visade intresse för evenemanget på Facebook och vi räknade ihop en topp på 500 besökande under kvällen.

Efter en fantastisk sommar bestämde Göteborgsvädret att återvända lagom till evenemanget. På själva dagen fick vi en lucka i regnet och ett par hundra stycken trotsade kylan och stannade hela kvällen.

Ett stort tack till vår sponsor Svensk Fastighetsförmedling i Örgryte som gjorde evenemanget möjligt (och som även delade ut gratis popcorn till publiken). Vi vill också rikta ett stort tack till Göteborgs kommun som stöttade evenemanget med föreningsbidrag.

Tack för en förtrollande kväll med en magisk film under bar himmel.

Nu letar vi vidare efter fler sponsorer så att vi ska kunna ordna utomhusbio nästa år.

Förhoppningsvis ses vi nästa sommar igen.